Kliksafe Filterbox

Home  | Kliksafe  | Service Kliksafe

De Kliksafe Filterbox kunt u aansluiten op elke adsl, kabel, glasvezel internet breedband verbinding.

De kliksafe filterbox is een alles in één filterbox
- Het regelt de filtering van uw internet verkeer.
- Het maakt draadloos internetten mogelijk en het verbindt uw internet aansluiting en andere gegevens bronnen aan elkaar.
- De filterbox biedt een goede beveiliging.
- Bruikbaar bij elke niet gefilterde adsl, glasvezel of kabel verbinding.

banner van kliksafe

Met het kliksafe filter kunt u gebruik maken van het Kliksafe Plus, Kliksafe Pro of Easy-Pro filter.

Met het Plus-filter krijgt u toegang tot internet via een witte lijst. Hierin staan veel sites die vooraf door mensen zijn gecontroleerd. Het gaat om meer dan 200.000 sites.

Het Pro-filter is een combinatiefilter; u krijgt én toegang tot het Plus-filter én toegang tot gefilterd internet (blacklisting). Dit is niet helemaal waterdicht waardoor de mogelijkheid bestaat om een wachtwoord te gebruiken.

Het Easy-Profilter kent dit wachtwoord niet en is verder vergelijkbaar aan het Pro-filter. Ook is https filtering mogelijk.

Veiligheid
Wat is beter adsl kliksafe of het filter via de filterbox ?
Kiest u voor Kliksafe Adsl dan krijgt u een gefilterde breedband verbinding waarbij de filtering buitenshuis us geregeld. Een meer veilige manier is er niet. Gebruikt u de filterbox dan installeert u de filtering zelf. Dat is binnenshuis. Dat is iets minder veilig. Ook blokkeert de filtering box geen peer to peer verkeer.

Meer functies
Als uw computers zijn aangesloten op de router en het internet, kunnen ze ook met elkaar communiceren en gegevens uit wisselen. Uw computers kunnen printopdrachten versturen naar één printer, waar deze ook staat in huis. En uw computers kunnen allerlei bestanden uitwisselen zoals foto's en muziek.

linksys router wrt 54 gl

Aansluiten
U gebruikt de meest linkse poort van de kliksafe filterbox om met de bijgeleverde utp kabel een aansluiting te maken met het modem van uw internet leverancier. De andere poorten kunt u gebruiken om uw computers of voip telefoon op aan te sluiten. Natuurlijk kunt u ook een draadloze verbinding B (11 mb) of G (54 mb) realiseren via de antenne.

Garantie
U heeft een jaar garantie op de filterbox.

Duur contract
De duur van het contract is minimaal 1 jaar. Na dit jaar is opzegging per kwartaal mogelijk.

Prijsstelling
Eenmalige aanschafprijs is 129,95 en 9,95 verzend en administratiekosten. Per maand 5,95 voor de filtering.

Filterbox bestellen ?
Voor het online bestellen van kliksafe filterbox kunt u gebruik maken van de volgende link. Klik hier voor het Online bestellen van de Filterbox.

Voor het schriftelijk bestellen van filterbox kunt u gebruik maken van het formulier dat u hier kunt downloaden. Na het invullen van het formulier stuurt u het formulier naar Morren Consultancy, Lorentzhof 2, 3863 AM Nijkerk.

Informatie Filterbox per email ?
Mail voor meer info over de Kliksafe Filterbox.

De Kliksafe Filterbox bruikbaar bij elke adsl, kabel, glasvezel internet breedband verbinding.

Home  | Kliksafe  | Service Kliksafe

eXTReMe Tracker