Vragen Adsl Solcon

Home  | Adsl Solcon  | Filterbox  | Kliksafe

Kies ADSL van solcon met bellen.

VraagAntwoord
Wat is ADSL?ADSL is een snelle verbinding met internet via een normale telefoonlijn. Je betaalt een vast bedrag per maand en je kunt onbeperkt surfen en e-mailen. Je betaalt geen telefoontikken meer. Ook blijf je telefonisch bereikbaar terwijl je online bent. Bovendien is adsl veel sneller dan een gewone telefoonlijn.
Ben ik met ADSL altijd online?Ja, je kunt de computer de hele dag aan laten staan zonder dat het iets extra's kost. De electriteitskosten buiten beschouwing gelaten (Om milieuredenen is het verder ook niet aanbevelenswaardig uw computer de hele dag aan te laten staan).
Nu heb ik internet via de kabel, kan ik overgaan naar ADSL? Het overgaan van kabel naar ADSL is eenvoudig. Wel heb je een ander modem nodig zoals het solcon telefoniemodem. Als je je goed laat informeren dan kun je internet via de kabel laten afsluiten kort nadat ADSL is geleverd. Vraag bij de kabelexploitant bijv. UPC na of je te maken hebt met een minimale contractduur en wat de opzegtermijn is. Houdt ook rekening met een gemiddelde oplevertijd na de bevestiging van je aanvraag van ADSL van 3 weken. En kijk op serviceweb van solcon (serviceweb van solcon) wanneer de oplevering van uw adslverbinding is ingepland. Denkt u ook aan bellen via adsl ?
Ik bel via Tele2 kan ik dan gebruik maken van ADSL? Carrier select en carrier preselect zoals van Tele2 zorgen dat je telefoongesprekken door een bedrijf naar keuze worden afgehandeld. Je kunt na de aansluiting van ADSL gewoon gebruik blijven maken van deze diensten. Echter op het moment dat je overstapt naar digitale telefonie van Solcon zul je geen gebruik meer hiervan maken. Bij overgang naar Solcon digitale telefonie hoeft carrier preselect niet te worden opgezegd. Omdat u geen gebruik meer hiervan maakt krijgt u ook geen rekening meer.
Ik heb ISDN, kan ik ook ADSL krijgen?ADSL over ISDN is overal verkrijgbaar waar ADSL van KPN Telecom nu leverbaar is. Wel moet je bij de postcode check van Solcon de optie ISDN aanvinken. Je kunt dit doen via de postcodecheck verder op deze pagina.
Kan ik met het telefoniemodem van solcon overal in huis internetten? In principe wel, het is echter wel afhankelijk van een paar obstakels in huis die het signaal kunnen onderbreken. Bijvoorbeeld dikke muren van (gewapend) beton of apparaten die de radiogolven kunnen storen, zoals magnetrons en radio-apparatuur. Ook de nabijheid van andere wireless modems, bijvoorbeeld van je buren, kan van invloed zijn op draadloze internetverkeer. In dat geval word je geadviseerd om een andere kanaal te kiezen. De handleiding bij het solcon telefoniemodem voorziet in een duidelijke instructie hoe dit in zijn werk gaat. Ook kunt u Morren Consultancy bellen
Hoe weet ik of ADSL beschikbaar is op mijn adres? Doe onderstaande breedband postcode check.

Aanmeldformulier Solcon ADSL
De snelheid die de provider opgeeft, krijg ik die ook? In theorie wel, maar de echte snelheid is afhankelijk van een aantal factoren waaronder de afstand tussen je adres en de wijktelefooncentrale van KPN, de kwaliteit van de telefoonlijn, de kwaliteit van de bekabeling bij je thuis en de gebruikte apparatuur. Door echter Solcon apparatuur te gebruiken wordt de kwaliteit van de geleverde apparatuur gewaarborgd. Deze apparatuur is door Solcon getest. Solcon verzorgd hiervoor dan ook de ondersteuning en levert via haar website regelmatig updates met duidelijke instructies aan.
Wat is dataverkeer?Indien je een website bezoekt, stuurt de webserver het bestand via de internetprovider naar jouw computer. Dit wordt dataverkeer genoemd. De hoeveelheid dataverkeer die je veroorzaakt hangt af van de grootte van de bestanden die je opvraagt. Ook indien u belt via adsl ontstaat dataverkeer.
Wat is upstream snelheid? De snelheid waarmee je informatie verzendt, zoals e-mails en het uploaden van uw website van bijvoorbeeld uw homepage. U kunt deze homepage gratis bijgeleverd krijgen. Stuurt u dan even een mailtje naar de helpdesk.
Wat is downstream snelheid? De snelheid waarmee je informatie ophaalt, zoals het bekijken van websites. Solcon werkt momenteel met een minimale download snelheid van 8 MB (Kliksafe ook 8 MB). Weliswaar is uw abonnement hierdoor en door het antivirus en spamfilter iets duurder in vergelijking met andere providers. U ontvangt echter meer beveiliging en dus kwaliteit. Dit is dan ook precies het verschil tussen Solcon of Kliksafe en een goedkope provider.
Kan ik naast ADSL ook gewoon analoog inbellen? Ja, naast je ADSL-modem kun je je gewone telefoon modem blijven gebruiken indien je dit wenselijk acht. In de praktijk gebeurt dit door de meeste mensen maar erg weinig. Sterker nog: Er zijn ook wel mensen die het gewone telefoonmodem uit de computer verwijderen. Dit om te voorkomen dat onnodig via een dure telefoonverbinding gebruikt wordt gemaakt van internet.
Wat is fair use policy? Fair use policy houdt in dat je normaal gebruik kunt maken van de ADSL-aansluiting, Bij Solcon is dit 100 gigabite per maand (Ik heb deze limiet nog nooit overschreden).
Wat voor voordelen heb ik met ADSL? Altijd online, Hoge up- en download snelheden, Flat rate (vaste prijs per maand, vanaf euro 27,50), dus beheersbare kosten. Ook u gaat vast besparen op uw telefoonrekening !
Hoeveel pc's kan ik aansluiten op mijn ADSL verbinding? Je kan in principe een onbeperkt aantal pc's aansluiten op je verbinding. Houd er wel rekening mee dat je de verbinding moet delen met de andere aangesloten pc's. Je internet snelheid kan dus lager zijn.
LinksGoogle zoekt voor U. Adsl vergelijking voip verzamelgids
Home  | Wat betekent isdn  | Wat betekent sip  | Wat betekent umts  | Wat is internetbellen  | Wat betekent IPTV

eXTReMe Tracker